Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Τηλεοπτική σεζόν 2011

Με show ταλέντων, reality, και διασκευές ξένων σειρών ετοιμάζονται να γεμίσουν το πρόγραμμα τα κανάλια αλλά και όπως φαίνεται με περισσότερες ελληνικές σειρές, κάτι δεν είχαμε δει το 2010.
Tο mega σχεδιάζει να ενσωματώσει στο πρόγραμμα του τρεις νέες σειρές όπου οι δύο απ' αυτές θα είναι ξένης προέλευσης προσαρμοσμένες στα Ελληνικά δεδομένα, my name is Earl και Samantha who?. Η τρίτη θα είναι μια καινούργια Ελληνική κωμωδία με τίτλο μη περνάς με κόκκινο του Λευτέρη Παπαπέτρου και τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα κρατούν πολύ γνωστοί και αγαπημένοι ηθοποιοί, η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Αλέξης Γεωργούλης, η Μαρία Καβογιάννη και ο Χρήστος χατζηπαναγιώτης.
Οι παραπάνω ηθοποιοί έχουν ξανά συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία με τον Λευτέρη Παπαπέτρου, με τη Βίκυ Σταυροπούλου και Αλέξη Γεωργούλη  στο είσαι το ταίρι μου και με τη Μαρία Καβογιάννη και τον  Χρήστο Χατζηπαναγιώτη στα Εγκλήματα. Δεν υπάρχει αμφιβολία λοιπόν πως θα είναι μία απ' τις καλύτερες της φετινής σεζόν. Επίσης όπως είναι αναμενόμενο θα συνεχιστεί τον Μάρτιο το Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος. Φυσικά στο mega θα συνεχιστεί το master chef χωρίς βέβαια αυτή τη φορά με παρουσιάστρια την Ευγενία Μανωλίδου, όμως απ' ότι φαίνεται θα παρουσιάσει το master chef (junior) που θα βγει στον αέρα στα μέσα του Φεβρουαρίου.
Ο Ant1 με τη σειρά του ετοιμάζεται να μπει στα βαθιά γεμίζοντας το πρόγραμμα με αρκετές νέες σειρές και δοκιμασμένα show και εκπομπες που έκαναν επιτυχία στο παρελθόν. Στη μάχη της τηλεθέασης θα ρίξει δύο δραματικές σειρές, το χωρίς όρια με τον Άλκη Κούρκουλο και το steps, μια κωμωδία το ελεύθερος κι ωραίος και στο prime time του Ant1 θα προβληθεί το the pacific μια πολεμική, δραματική σειρά που έρχεται απ' την Αμερική. Το Ελλάδα έχεις ταλέντο επιστρέφει και ετοιμάζεται να κάνει μεγάλη επιτυχία αν υπολογίσουμε τη μεγάλη ανταπόκριση των προηγούμενων χρόνων, όπως επίσης και το Dancing with the stars        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου